Sous vide heeft jaren geleden zijn intrede gedaan bij sterrenrestaurants. Simpelweg omdat het de beste manier is om kleur, structuur en smaak te behouden.
Sous vide is een bereidingstechniek waarbij vacuümverpakte verse ingrediënten op relatief lage en constante temperatuur worden verwarmd, zodat ze geleidelijk en gelijkmatig gaar worden.
Wij hebben deze techniek omarmd en doorontwikkeld. De sous vide bereiding gaat langzaam. Zo doen we er tien uur over om een sukadelapje perfect te bereiden. Voedselveilig en met behoud van de optimale smaken en vitamines.
In onze slowcook keuken bereiden wij ruim 1300 producten. De sous vide bereidingstechniek staat garant voor de voedselveiligheid van onze producten.
In onze slowcook keuken bereiden wij ruim 1300 producten. De sous vide bereidingstechniek staat garant voor de voedselveiligheid van onze producten.
'Wij zijn de grootste
slowcook keuken van
Nederland.'
De recepturen worden in eigen beheer ontwikkeld door onze chef-koks. Na diverse proeverijen en goedkeuring door het smaakpanel, voegen wij het product toe aan het assortiment.
Niet alleen onze klanten, maar ook topsporters zijn overtuigd van de voordelen van de sous vide kooktechniek.
Niet alleen onze klanten, maar ook topsporters zijn overtuigd van de voordelen van de sous vide kooktechniek.
Sous vide producten zijn geschikt voor alle keukens.
Bovendien zijn sous vide producten eenvoudig in het gebruik: direct vanuit de verpakking grillen, stomen, braden of verwarmen in een waterbad.
Door de producten te verfijnen met een eigen touch kunt u zich makkelijk onderscheiden.