In 1936 is de basis gelegd voor Daily Fresh Food met een ambachtelijke slagerij in Maastricht. De slager leverde niet alleen aan particulieren, maar ook aan horeca, kloosters en zorginstellingen. In 2001 heeft de samensmelting van groenteboer Brands, visboer ’t Heutzputje en slagerij Hochstenbag-Wevers geleid tot het huidige Daily Fresh Food.
Wij hebben ons doorontwikkeld van versspecialist tot producent en leverancier van maaltijden, naar totaalleverancier. De maaltijden bereiden wij sous vide. Deze duurzame techniek staat aan de basis van de perfecte balans tussen smaak en behoud van voedingsstoffen.
'Ambacht &
vakmanschap
sinds 1936.'
Wij zijn ervan overtuigd dat lekker en gezond eten een bijdrage levert aan de vitaliteit van iedereen. Dat is ook de kern waar het bij Daily Fresh Food om draait better food, better life.
Sinds 2019 is Daily Fresh Food een dochteronderneming van HANOS en hebben wij onze krachten gebundeld.
Door deze samenwerking kunnen wij onze ambities in de toekomst blijven realiseren en blijft onze continuïteit gewaarborgd.
Sinds 2019 is Daily Fresh Food een dochteronderneming van HANOS en hebben wij onze krachten gebundeld.
Door deze samenwerking kunnen wij onze ambities in de toekomst blijven realiseren en blijft onze continuïteit gewaarborgd.