Ons voedingsbeleid is de basis voor onze gepersonaliseerde menuoplossingen. Het vormt de denk- en werkwijze waarop wij menu’s, gerechten en dieetvoeding samenstellen.
Het voedingsbeleid is ontwikkeld door onze diëtisten in samenwerking met chef-koks waarbij de Schijf van Vijf van het Voedingscentrum als leidraad is genomen.
'Eten en drinken
afgestemd op de patiënt.'
In ons voedingsbeleid zijn niet alleen onze uitgangspunten opgenomen, maar ook de ontwikkelingen die nodig zijn om bijvoorbeeld de hoeveelheid zout te reduceren of om eiwitrijke maaltijden samen te stellen.
Het voedingsbeleid is de basis voor de lekkere en gezonde gerechten in onze menucyclus.Optimale gastvrijheid
“Kleinschalig wonen en samen met onze bewoners eten en drinken, past in onze filosofie over gastvrijheid en beleving.
Dat gaat prima samen met 'zelf koken', maar ook de 'sous vide maaltijden' van Daily Fresh Food.”
Rob Slegers manager Oktober